Форум Поща Карта на сайта Търсене Връзки Контакти
Начало Новини    English
Конференция Java2Days 2017

Java2Days е първата международна Java конференция в Източна Европа, създадена през 2009 година. През годините Java2Days се наложи като първокласно Java събитие на Балканите и сега Java2Days е конференция, която трябва да бъде посетена от всеки, заинтересован от Java технологиите. Тази година се организира по-мащабно събитие с повече сцени и лектори в сравнение с предишни издания: https://2017.java2days.com/.

Тъй като и тази година ПУ „Паисий Хилендарски“ е партниращ университет, всички преподаватели и студенти на университета могат да посетят събистието при преференциални условия:
- За преподаватели участието е безплатно, необходимо е само да се регистират от тук.
- За студентите има две възможности:
 1. Само срещу 25 евро за Student Exclusive Pass вместо регулярните 100 евро, те ще получат достъп до конференциите и ще имат възможност да се срещнат топ  професионалистите в областта.
Student Exclusive Pass включва в себе си:
- всички лекции на Java2Days  и CodeMonsters;
- всички мастър класове на Java2Days  и CodeMonsters;
- достъп до инициативата FreeTech Trainings;
- покана за Mega Developer Party;
- достъп до Релакс зоната;
- кафе-паузи;
- достъп до Q&A сесията с лекторите;
- рекламни подаръци;
2. Възможно е студентите да се запишат безплатно за инициативата FreeTech Trainings, която представя лекции за начинаещи, млади специалисти, които тепърва се докосват да програмирането. Участието с такъв Pass ще им даде единствено достъп до залата на  FreeTech Trainings и лекторите, които ще презентират на инициативата.

Желаещитите да присъстват е необходимо да се регистрират, като последват линк-а тук.

Следваща  
Актуално
Още новини
Архив на новините
© 2009 ФМИ