Форум Поща Карта на сайта Търсене Връзки Контакти
Начало Новини    English
ЛЕТНИ СТАЖОВЕ 2022

ФМИ дава възможност на студенти, на които предстои обучение по учебните дисциплини "Практика по специалността" или "Преддипломен стаж", да го проведат през летния период във фирма, с която Факултетът има сключен договор.

Летния стаж (лятната практика) не се заплаща, тъй като замества дисциплина в учебния план на студентите (стажът се заплаща само в случай, че това изрично е упоменато в обявата на съответната фирма).

Летният стаж завършва с оценка, която ще замени оценката, необходима през съответната учебна година.

Студентите, които са приети за летен стаж, трябва да се свържат с академичния си наставник, за да му предоставят своите данни за контакт.

Академичен наставник: гл. ас. д-р Елена Тодорова (etodorova@uni-plovdiv.bg).

За допълнителна информация: Мануела Генева (каб. 344, тел. 032/261 740, geneva@fmi-plovdiv.org).

Документи:

 

АКТУАЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ОТ ФИРМИ


  • ScaleFocus - за кандидатстване, моля, попълнете следната Google формаПредложенията за стажантски позиции са описани във формата.
  • SoftServe. С предложенията за обучение на SoftServe Academy можете да се запознаете тук. Страницата съдържа актуална информация за всички отворени групи, както и автоматизиран процес от стъпки за регистрация към различните групи.
  • Digital Boss е компания със седалище в Германия, която се занимава с автоматизация на процеси чрез N8N, облачни решения и ERP системи. Стажантите ще получат практически знания в програмиранетo, основно с Typescrypt, Node.js, както и в автоматизирането чрез N8N, вземайки участие в реални проекти. При желание от страна стажанта е възможно и участие в проекти с Python. Стажът не еобвързан със срокове за кандидатстване, а продължителността е около 3 месеца. Повече за възможностите за стаж можете да прочетете в този файл.
  • DraftKings предлага платена стажантска програма по софтуерно инженерство с перспектива за започване на постоянна работа. Обучението започва през м. септември 2022 г. и е с продължителност 6-8 седмици. Повече подробности можете да намерите тук.
  • CODE ACADEMY (https://codeacademy.bg/предлага интензивни, практически насочени 6-месечни курсове по програмиране, които дават възможност за започване на работа. Обучението е подходящо както за настоящи студенти, като участието в тях ще бъде признато за Практика по специалността, Преддипломен стаж или Летен стаж, така и за дипломирани студенти, които търсят възможност за допълнително практическо обучение и започване на работа. За недипломирани студенти, при успешно завършване на първия месец на обучение в академията, на курсистите може да бъде заверен документ за Практика по специалността или преминат Преддипломен стаж. Информация за условията и сроковете за кандидатстване ще намерите в следния файл. За допълнителни въпроси, моля, свържете се с представители на академията на https://codeacademy.bg/contact/
  • ЕневСофт развива дейност в областта на уеб програмирането с PHP, HTML, CSS, JS, jQuery, WordPress и други езици и технологии. Стажантите ще работят по нашия нов проект - сайт на Пловдивско Уеб Общество, https://plovdiv-web.com/, който предлага курсове по програмиране, co-working space и др. На отлично представилите се студенти се може да бъде предложена почасова / постоянна работа. Форма на провеждане: присъствена. За допълнителна информация и събеседване, моля, свържете се с г-н Йордан Енев (0887 834 647, dakaenev@gmail.com).
  • Съвет по туризъм – Пловдив е сдружение с нестопанска цел, което провежда националната политика в туризма на място и подпомага развитието на туризма на местно и регионално равнище. Сдружението координира действията и защитава интересите на своите членове. Съвет по туризъм – Пловдив е учреден съгласно Закона за туризма и регистриран по Закона за лицата и семействата. Сдружението организира три емблематични за Пловдив туристически събития: Дефиле "Вино и гурме", "Дефиле на младото вино" и Уикенд в Пловдив. Подготовката за събитията изисква много административна, но и креативна работа. Студентите, които изберат да проведат летния си стаж в Съвет по туризъм – Пловдив, ще имат възможност да се докоснат до реална работна среда и да представят своите креативни идеи в съчетание с наученото практически в университета. Позицията в сдружението е подходяща за студенти имащи интерес в графичния дизайн и видеообработката. За кандидатстване, моля, свържете се с административния секретар и дизайнер на сдружението – Ваня Аргирова (0883456519, vanya.argirova@gmail.com).
  • Сайбиз България ООД (http://www.sibiz.net/е американска компания, произвеждаща микропроцесори и компютърни компоненти. Един от проектите на фирмата е изграждането на компоненти от микропроцесора Ryzen. За повече информация и събеседване, свържете се с г-н Родослав Дервишев (0899 415 389, chipwhiz@yahoo.com, info@sibiz.com).
  Предишна Следваща  
Актуално
Още новини
Архив на новините
© 2009 ФМИ