Форум Поща Карта на сайта Търсене Връзки Контакти
Начало Новини    English
Конкурс "Стипендии за докторанти"

Във връзка с Постановление № 90 на МС за условията и реда за предоставяне на стипендии на студентите, докторантите и специализантите от ДВУ и научни организации, Пловдивския университет е получил субсидия за докторантите от университета.

Факултетът по математика и информатика при Пловдивския университет "Паисий Хилендарски" обявява конкурс за еднократна стипендия, която ще се изплати през месец декември 2018 г.

В конкурса могат да участват само действащите (които не са прекъснали или не са отчислени или не са прекратени) докторанти (редовни и задочни).

За участие в конкурса кандидатите трябва да изпратят e-mail до bzlatanov@gmail.com

Писмото трябва да съдържа:

1. Попълнена таблицата с бройките научни дейности извършени през 2018 година (от 01.01.2018 до момента на подаване на документите). Признават се само публикувани статии. Статии с писмо приета за печат не се признават.

2.Таблицата трябва да бъде придружена от *.doc или *.docx файл със списък с препрадки (линкове) доказващи наличието на всяка една от отчетените дейности.

Краен срок за подаване на документите за участие в конкурса 13.12.2018 г. до 17.00 часа.

Моля след изпращане на e-mail-а, ако не получите писмо с потвърждение, че писмото ви е прието да ми звънете на телефон 0898477827, доц. Боян Златанов за да се потвърди получаването на е-mail-a, за да се избегне опасността от филтриране на писмото като spam.

Следваща  
Актуално
Още новини
Архив на новините
© 2009 ФМИ