Форум Поща Карта на сайта Търсене Връзки Контакти
Начало Новини    English
Срокът за приемане на научни съобщения за 50-та пролетна конференция на СМБ

ПЕТДЕСЕТАТА ЮБИЛЕЙНА ПРОЛЕТНА КОНФЕРЕНЦИЯ НА СМБ ще се проведе от 1 до 5 септември 2021 г. в гр. Бургас. Домакини са секциите СМБ Бургас и СМБ Плевен.

http://www.math.bas.bg/smb/

Първо съобщение и покана за участие

Уважаеми колеги,

От името на Програмния комитет на 50. Юбилейна пролетна конференция на Съюза на математиците в България Ви уведомявам, че срокът за приемане на научни съобщения и предложения за дискусии, семинари, курсове се удължава до 11.01.2021 г.
Конференцията ще постави специален акцент върху математическите модели,  свързани с борбата с COVID-19, като на темата ще бъде посветен минисипмозиум.
Приетите за докладване научни съобщения ще бъдат публикувани в сборника с доклади на конференцията "Математика и математическо образование".

Конференцията има специална сесия за представяне на научни и образователни проекти (чрез доклад и/или постер), придружено с включване на материал в сборника с доклади. Ръководителите на проекти, които са заинтересовани от такава "дисеминация", моля да се свържат с проф. Петър Бойваленков (pe...@math.bas.bg) за уточняване на параметри.

Приложено изпращам Първото съобщение за конференцията с отразената промяна на срока.
Моля за Вашето съдействие за разпространение на информацията сред заинтересованите лица.
Поздрави,
Албена Василева 
Албена Василева
Организатор
Съюз на математиците в България
Тел. 02-979-3837, 0888-674599
smb.sofia@gmail.com
http://www.math.bas.bg/smb
Следваща  
Актуално
Още новини
Архив на новините
© 2009 ФМИ